Radionica Prehrana mladih vrhunskih sportaša

Plivački klub Primorje je uspostavio poslovnu suradnju s tvrtkom GAZ NUTRITION d.o.o. koja je edukator za prehranu sportaša i rekreativaca i korištenja suplemenata koji spadaju u proizvode odobrene od WADE i HOO. GAZ NUTRITION s bogatom tradicijom i iskustvom  koju grade od 1998. godine partner su HOO i brojnih sportskih saveza, klubova i vrhunskih sportaša. Ova suradnja sigurno će pomoći našem stručnom timu da još više unaprijedi svoj rad u cilju što kvalitetnijeg razvoja naših sportaša.

U želji da naše roditelje upoznamo sa važnosti zdrave prehrane u životu svakog mladog sportaša, ne samo u cilju postizanja kvalitetnijih rezultata već i u cilju kvalitetnijeg života koji svakom mladom sportašu ispunjen brojnim obavezama u ponedjeljak 6.12. u 18. sati u Vip salonu dvorane Centra Zamet organiziramo besplatnu radionicu s nazivom „Prehrana mladih vrhunskih sportaša“.

Radionicu će voditi magistra nutricionizma specijalizirana za sportaše Martina Dadić a radionici će prisustvovati i direktor tvrtke Željko Gabron, sportska direktorica Sanja Jovanović kao i koordinator struke Krešimir Čač.

Radi epidemioloških mjera radionici može prisustvovati samo jedan roditelj iz svake obitelji naših sportaša (kadeti, mlađi kadeti, juniori i seniori čiji su treneri Ana Bajok i Filip Cik). Za vrijeme radionice obavezno je nošenje zaštitnih maski a ulazi se kroz glavni ulaz u dvoranu (ulaz za sportaše).

Više novosti

Translate »