Plivačko usavršavanje

Programi plivačkog usavršavanja PK Primorje prilagođeni su djeci plivačima od 8 do 18 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje sportom.
Programi za primarni cilj imaju učenje i usavršavanje plivačkih tehnika a jednako tako pozitivno utječu na psihosocijalni razvoj te podižu kvalitetu života i zdravstveni status djeteta.
Kao terapija plivanje se preporuča djeci s problemima posture tijela, ravnih stopala i koordinacije. Velike koristi od plivanja imaju i djeca koja pate od astme jer plivanjem jačamo i mišiće koji aktivno sudjeluju u procesu disanja.
Treninzi se odvijaju tokom cijele školske godine:
2 – 3 x tjedno u trajanju od 45 minuta u vodi
Za polaznike ovog programa, zainteresirane da se okušaju na natjecanju u disciplini 25 metara slobodno klub svake godine organizira dva natjecanja revijalnog karaktera, „Božićno natjecanje“ u prosincu  te „Najbrži Primorjaš” u lipnju.
Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU  na osnovu koje ćemo vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje i odgovorili na svaki vaš upit. 
Kontaktirajte nas na broj telefona 051/621 454 ili maila pkprimorje@gmail.com za sve dodatne informacije, odgovorit ćemo vam u najbržem mogućem roku.
Mjesečna članarina iznosi 40 EUR, drugo dijete iz obitelji ostvaruje popust i članarina iznosi 30 EUR, a za treće dijete članarina  iznosi 20 EUR.

Translate »