Plivačka sportska škola

PLIVAČKA SPORTSKA ŠKOLA

Programi plivačke sportske škole PK Primorje u trajanju od ukupno pet godina namijenjeni su plivačima početnicima i plivačima u dobi od 6 do 12 godina starosti.
Plan i program rada u sklopu plivačke sportske škole PK Primorje zasniva se isključivo na učenju plivačkih tehnika (leptir, leđno, prsno i kraul), startnih skokova, okreta kao i razvoju elementarnih motoričkih sposobnosti (koordinacija, fleksibilnost i brzina) kao preduvjetima za uključivanje djeteta u natjecateljski program „Kadeta“ PK Primorja nakon uspješno završene pete godine plivačke sportske škole.   

Prve dvije godine u sklopu plivačke sportske škole PK Primorje djeca imaju priliku nastupati na internim klupskim natjecanjima „Božićno natjecanje“ i „Najbrži Primorjaš“ dok se od treće godine plivačke sportske škole djeca koja to žele mogu natjecati i na natjecanjima  regionalnog karaktera pod okriljem Hrvatskog plivačkog saveza u sklopu klupskog kalendara natjecanja uz naglasak da je u ovoj dobnoj kategoriji fokus maksimalno na treningu i učenju vještina, a ne na natjecanju!

Treninzi se odvijaju tokom cijele školske godine od ponedjeljka do petka:
Prva i druga godina Plivačke sportske škole
2x tjedno u trajanju od 45 minuta u vodi

Treća godina Plivačke sportske škole
3x tjedno u trajanju od 60 minuta u vodi
+
1x 30 minuta na suhome

Četvrta i peta godina Plivačke sportske škole
5x tjedno u trajanju od 60-75 minuta u vodi
+
1x 45 minuta na suhome

Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU  na osnovu koje ćemo vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje i odgovorili na svaki vaš upit. 

Kontaktirajte nas na broj telefona 051/621 454 ili maila pkprimorje@gmail.com za sve dodatne informacije, odgovorit ćemo vam u najbržem mogućem roku.
Mjesečna članarina iznosi 40 EUR, drugo dijete iz obitelji ostvaruje popust i članarina iznosi 30 EUR, a za treće dijete članarina  iznosi 20 EUR.

Translate »