Održana redovna sjednica SKupštine PK “Primorje”

Jučer, 11.05.2023. godine održana je redovna sjednica Skupštine PK „Primorje“. Prisutnim članovima Skupštine predstavljen je Godišnji financijski izvještaj kluba za 2022. godinu kao i financijski planovi za 2022. i 2023. godinu. Nadzorni odbor kluba potvrdio je da:

  • Godišnji plan rada za 2022. godinu bio je u skladu s donesenim programom i odlukama tijela kluba.
  • Rad Izvršnog odbora bio je organiziran sukladno Statutu. Na svim sjednicama i oko svih odluka bio je osiguran kvorum za odlučivanje te su sve odluke donesene u skladu sa Statutom Kluba.
  • Uz pozive na sjednice Izvršnog odbora bili su priloženi i zapisnici s prethodne sjednice, i radni materijali po svim točkama dnevnog reda.
  • Sve odluke Skupštine, Izvršnog odbora provedeni su pravovremeno i u skladu s procedurama i nadležnostima tih tijela te su uredno dokumentirani u pismohrani Kluba.
  • Rad Ureda Kluba bio je organiziran u skladu s odredbama Statuta i odlukama Skupštine i Izvršnog odbora Kluba.

Predsjednica Kluba Tara Pavić podnijela je izvještaj o radu kluba između dvije sjednice Skupštine kao i program rada za 2023. godinu istaknuvši da su osnovni ciljevi podizanje rezultatske kvalitete kroz sudjelovanje na natjecanjima utvrđenih kalendarom natjecanja kluba za plivačku sezonu 2022/2023 te budućim kalendarom natjecanja koji će se donijeti za sezonu 2023/2024. Drugi cilj je povećanje broja članova kluba radi stvaranja veće baze kako bi se selekcionirali najkvalitetniji talenti. Organizacijska struktura je trenutno u skladu s programskim zahtjevima i temelji se na najkvalitetnijem stručnom kadru. Plivački programi koje je klub provodio u 2022. godini provoditi će i u 2023. godini uz stalnoj težnji ka povećanju obima i kvalitete. Organizirati će se i ostali programi – Ljetna obuka neplivača i ljetni sportski kamp ka i natjecanja – Međunarodni plivački Grand Prix miting “Victoria – Primorje„ kao i dva izdanja Torpedo Cupa.

Posebne pohvale upućene su sportašima i trenerima na postignutim rezultatima.

Skupštinari su jednoglasno usvojili sve točke dnevnog reda.

Više novosti

Translate »