Naša priča

Gotovo cijelo stoljeće. Razdoblje je to dulje od prosječnog ljudskog vijeka. Međutim, jedan sportski kolektiv u toj je dobi mladić. Sportsko društvo “Primorje 08“ starac je samo po godinama, jednaka mladolikost krasi ga danas kao i početkom prošlog stoljeća, kada je na Sušaku utemeljena “Victoria”. Kao takav, klub koji predstavlja ponos riječkog sporta ušao je i u treće tisućljeće.Već gotovo čitavo stoljeće “Victoria“, odnosno “Primorje“ okuplja mladež željnu sportskog načina života i odgaja je u svjetlu svoje slavne tradicije.

Naš tim

Vrijednost našeg kluba oduvijek su bili naši plivači i naši članovi. iz tog razloga tim koji okupljamo dijeli naše i vaše vrijednosti.

Karijera u PK "Primorje"

U uspjehe naših plivača utkan je rad trenera koji su jedan od najvažnijih preduvjeta za postizanje kvalitetnih rezultata. 
Upravo su sportski stručnjaci najvažniji dio našeg kluba te smo spremni ulagati sredstva i vrijeme kako bi se stalnim stručnim usavršavanjem dosegao najviši nivo profesionalnog i osobnog razvoja trenera koji će omogućiti našim sportašima da postignu svoj sportski maksimum.
Translate »