Aktivni školski praznici

Zabava, sportske aktivnosti, druženje i uspomene koje će se zasigurno pamtiti – to je program aktivnih školskih praznika kojega organizira Plivački klub „Primorje“ od 11.04. – 15.04.2023.  Desetogodišnje iskustvo u organiziranju kampa i stalna želja za podizanjem kvalitete programa učinile su naše programe najčešćim izborom roditelja koji žele da njihovo dijete provede praznike aktivno i doživi nezaboravna iskustva.

U program su dobrodošla sva djeca plivači od 7 – 14 godina (aktivni članovi kluba dobrodošli su i ako imaju manje od 7 godina).

Aktivnosti se provode na kompleksu Bazena Kantrida.

Glavni cilj aktivnih školskih praznika je upoznati djecu sa sportskim načinom života i  prikazati im kretanje kao važnu kariku u očuvanju zdravlja.

Djeca se međusobno bolje upoznaju, uče se funkcionirati u sportskom kolektivu, poštivati trenere, kolege i na kraju same sebe. Osim plivačkih programa u program su  uključene i razne radionice i zabavno edukativni sadržaji. 

Program aktivnih školskih praznika traje od utorka 11.04. do subote 15.04. od 8-16 sati. Prihvaćanje djece je svakim danom od 7.30 sati a preuzimanje djece do 16:30. 

Za vrijeme održavanja aktivnosti za djecu je organiziran prehrana.

Cijena programa iznosi 80 € (u slučaju da se prijavi veći broj djece iz iste obitelji ostvaruje se popust od 10%).

Prijavnica

Translate »