Primorjaši su svoju bogatu sportsku povijest počeli pisati prije više od 110 godina koja se iz godine u godinu punila velikim sportskim uspjesima: Olimpijske medalje, svjetski rekordi, svjetske i europske medalje, mediteranski rekordi i medalje te pregršt naslova državnih prvaka. Ponosimo se rezultatskim uspjesima naših plivača, ali naš najveći uspjeh je saznanje da je veliki broj djece iz Rijeke i okolice svladalo vještinu plivanja kroz različite klupske programe, te da smo im omogućili da svoje slobodno vrijeme djeca provedu u zdravom, sportskom okruženju gdje se njeguje olimpijski duh.

I ove sezone 2018/2019 upisujemo novu djecu od 4 do 17 godina starosti kroz različite programe prilagođene njihovoj dobi i potrebama:

PLIVAČKI VRTIĆ (OBUKA NEPLIVAČA) – prilagođen za djecu neplivače od 4 do 7 godina starosti, koji kroz  igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru, pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta te ravnomjerno jačanje cijele muskulature kao i kardio-vaskularnog sustava. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno.       

PLIVAČKA ŠKOLA – prilagođeno za djecu plivače od 7 do 10 godina starosti čiji je cilj da kroz pet godina škole usavrše plivati sve četiri tehnike plivanja (leptir, leđno, prsno i kraul). Razvijaju se osnovne funkcionalne i motoričke te osvješćuju vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Poznavanje plivanja važna je životna vještina kojom se može sebi ali i drugima spasiti život.  Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.

PLIVAČKO USAVRŠAVANJEprilagođeno za djecu osnovnoškolce i srednjoškolce od 9 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem. Program ima za cilj usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Kao terapija preporuča se djeci s problemima kralježnice, ravnih stopala ali i koordinacije. Također, plivanje se preporuča djeci s astmom jer plivanjem jačamo i plućne mišiće. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.

Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU (klikni) na osnovu koje ćemo Vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje (grupu, termine, potrebnu opremu,…). Za dodatne informacije molimo kontaktirati putem telefona 098/454-515. 

Prijavnicu ispunjavaju isključivo NOVI polaznici.

ONLINE PRIJAVNICA ZA UPISE U SEZONU  2018./2019.