Ljetni sportski kampovi

Zabava, sportske aktivnosti, druženje i uspomene koje će se zasigurno pamtiti – to je ljetni sportski kamp kojega organizira Plivački klub „Primorje“.  Desetogodišnje iskustvo u organiziranju kampa i stalna želja za podizanjem kvalitete programa učinile su ovaj kamp najčešćim izborom roditelja koji žele da njihovo dijete provede ljeto aktivno i doživi nezaboravna iskustva. U kamp su dobrodošla sva djeca plivači od 5 – 14 godina, ukoliko je djete neplivač prije kampa mora proći dvotjednu obuku neplivača PK “Primorje” .

Aktivnosti se provode na kompleksu Bazena Kantrida, bazenu za skokove,  stadionu Kantrida, atletske dvorane i plaže Ploče.

Glavni cilj Ljetnog sportskog kampa je upoznati djecu sa sportskim načinom života i  prikazati im kretanje kao važnu kariku u očuvanju zdravlja.

Djeca se međusobno bolje upoznaju, uče se funkcionirati u sportskom kolektivu, poštivati trenere, kolege i na kraju same sebe. Od sportskih aktivnosti djeca prolaze osnove atletike, plivanja, skokova u vodu, vaterpola uključeni su različiti poligoni, igre u vodi, loptački sportovi, stolni tenis, vožnja kajacima, vožnja SUP-a, posjet adrenalinskom parku u Vratima.  

Osim sportskih sadržaja u kamp su uključene i razne radionice i zabavno edukativni sadržaji. 

Program kampa traje od ponedjeljka do petka od 8-16 sati. Prihvaćanje djece je svakim danom od 7 sati a preuzimanje djece do 16:30. 

Ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom program se odvija na Kantridi u sklopu stadiona, plaže Ploče, bazena, atletske dvorane,  dok se petkom organizira cjelodnevni izlet u adrenalinski park u Vratima.

Za vrijeme održavanja kampa za djecu je organiziran ručak.

Cijena Kampa iznosi 100 € po ciklusu (u slučaju da se prijavi veći broj djece iz iste obitelji ostvaruje se popust od 10%).

Kampovi se održavaju u terminima (klikom na poveznicu otvara se on line prijavnica za navedeni termin ovisno o uzrastu djeteta):

26. – 30. 06. 2023.

Mali kamp-popunjeno

Veliki kamp-popunjeno

3. – 7. 07. 2023. 

Mali kamp-popunjeno

Veliki kamp-popunjeno

10. – 14. 07. 2023. 

Mali kamp-popunjeno

Veliki kamp-popunjeno

17. – 21. 07 .2023. 

Mali kamp-popunjeno

Veliki kamp-popunjeno

24. – 28. 07. 2023. 

Mali kamp-popunjeno

Veliki kamp-popunjeno

Napomena: djeca od 5 – 7
godina ispunjavaju prijavnicu za Mali kamp a od 8 – 14 za Veliki kamp.

Postoji mnogo razloga zašto je dobro upisati djecu u plivački kamp. Evo nekoliko ključnih prednosti:

Sigurnost u vodi: Plivački kampovi obično imaju visoko kvalificirane instruktore koji su obučeni da podučavaju djecu kako sigurno plivati i boraviti u vodi. Djeca će naučiti ključne vještine kao što su pravilno disanje, plivanje različitim stilovima i tehnikama. To će im pomoći da se osjećaju sigurnije i samopouzdanije u vodi.

Fizička kondicija: Plivanje je sjajan način za poboljšanje fizičke kondicije. Kroz redovitu tjelesnu aktivnost u vodi, djeca će jačati mišiće, poboljšavati izdržljivost i koordinaciju pokreta. Plivanje također pomaže u razvoju fleksibilnosti i poboljšava cirkulaciju. Redovito vježbanje u plivačkom kampu može pomoći djeci da ostanu fit i zdravi.

Razvoj samopouzdanja: Plivanje može biti izazovno za neku djecu, posebno ako se ne osjećaju ugodno u vodi. Međutim, upisivanje djece u plivački kamp pruža im priliku da postepeno savladavaju svoje strahove i poboljšaju svoje vještine. Kroz redovite treninge i postizanje novih ciljeva, djeca će graditi svoje samopouzdanje i osjećati ponos zbog svojih postignuća.

Socijalne vještine: Plivački kampovi obično okupljaju djecu različitih dobnih skupina i interesa. To pruža priliku djeci da se upoznaju s vršnjacima iz drugih škola i upuste se u nove prijateljske veze. Kroz timski rad i zajedničke aktivnosti u vodi, djeca će naučiti surađivati, razvijati komunikacijske vještine i izgrađivati prijateljstva.

Zabava i opuštanje: Plivanje je ne samo korisna aktivnost, već i izvor zabave i opuštanja. Djeca će uživati u istraživanju različitih vodenih igara i izazova koje pruža plivački kamp. Plivanje također može biti sjajan način za opuštanje i oslobađanje stresa. Djeca će se zabaviti u vodi i istovremeno se opustiti.

Ukupno gledajući, upisivanje djece u plivački kamp pruža im brojne prednosti, uključujući sigurnost, tjelesnu spremu, razvijanje samopouzdanja, razvijanje socijalnih vještina ali prije svega zabavu i opuštanje.

 

Informacije:

Mail: pkprimorje@gmail.com

Telefon: 051 621 454

Translate »