Humanitarni plivački maraton Koga briga – promjena termina

Humanitarna udruga Koga briga.. i ove godine, četvrti put zaredom, organizira humanitarni plivački maraton Koga briga na dionici od Empeduja beach bara na Biviju do Morskog prasca na Kantridi. Ovogodišnji maraton posvećen je siromašnoj djeci Grada Rijeke, odnosno projektu “Moje mjesto pod suncem” kojega provode udruge Šarolija i Centar za kulturu dijaloga, a koji je namjenjen djeci koja žive ispod razine siromaštva. U projektu “Moje mjesto pod suncem” trenutačno se nalazi 42 dječaka i djevojčica ovoga Grada.
Maraton se trebao održati 1. rujna, ali zbog najave vrlo loših vremenskih uvjeta prebacuje se na drugi termin pa ćemo plivati u nedjelju, 9.rujna, a start je u 15.00 sati. Prijave se primaju u “Morskom prascu” od 10.00 do 14.30 kada će biti organizirano kretanje BUS-om prema startu kod “Empeduje” na Biviju.
Uz frigane srdele za prisutne biti će pripremljena i maneštra. Pa tko što i kako voli!
Pozivamo Vas da nam se u nedjelju 9.rujna pridružite na startu četvrtog izdanja humanitarnog plivačkog maratona i da na taj način pokažete da je i Vas briga za siromašnu djecu Grada Rijeke.
Startnina za nastup na maratonu iznosi 50 kuna, a svaki sudionik za uspomenu će dobiti majicu ili platneni ruksak s logom udruge Koga briga..
Vidimo se!!!