Proljetna liga 2018 – proglašeni pobjednici!

U subotu 05.05.2018. godine na Bazenima Kantrida održano je posljednje četvrto kolo Proljetne lige 2018. Nakon posljednje discipline proglašeni su najuspješniji pojedinci u muškoj i ženskoj konkurenciji u kategorijama mlađi kadeti, kadeti, mlađi juniori, juniori i seniori.

U konkurenciji plivačica  ukupno prvo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila je Dora Vuković ispred Sare Žeželj i Petre Mance, u kategoriji kadetkinja najbolja su bile Tina Čudina, Lucija Ivanović i Marta Morić,  dok je kod mlađih juniorki Anja Mikić osvojila treće mjesto. U kategoriji juniorki Ema Krajinović je bila druga dok je treće mjesto pripalo Anji Juričić. Ivana Baraba najuspješnija je seniorka dok je treće mjesto zauzela Anamarija Baraba.

U konkurenciji plivača, pobjednici kategorije mlađih kadeta su Noa Androić, Filip Branković i Niko Žutelija, dok su se u kategoriji kadeta na pobjedničko postolje popeli Vito Toić, Mateo Stipić i Mauro Bobanović.  Tin Mirjanić je drugi u kategoriji mlađih juniora  dok je Leon Matijević u zbroju bodova najuspješniji kod juniora ispred Tonija Pavlešića i Ivana Kučića -Mirkovića. Seniorsko prvo mjesto osvojio je Diego Ivanović dok je treći bio Marin Ercegović.

REZULTATI