Ekipno prvenstvo Hrvatske: Plivači treći, plivačice četvrte

Ovoga se vikenda u Zagrebu održalo Ekipno prvenstvo Hrvatske na kojem su nastupili i plivačice i plivači Primorja CO. Plivači Primorja CO osvojili su ukupno 3. mjesto, iza zagrebačkih klubova Mladost i Medveščak dok su plivačice Primorja CO nakon sedam uzastopnih pobjeda, ove godine prepustile pobjednički pehari ekipi Mladosti i ukupno osvojile četvrto mjesto. Iako su plivačice bile oslabljene izostankom najbolje plivačice Sanje Jovanović koja je zbog bolesti propustila ovo natjecanje, sa ponosom možemo istaknuti da za žensku ekipu nema straha i da će se već iduće godine, mladi val Primorjašica ponovno boriti za vrh.

Iako su i plivači bili oslabljeni ne nastupanjem “Amerikanaca”, predvođeni iskusnim Sašom Gerbecom do posljednje discipline borili za 2. mjesto te im je malo nedostajalo do iznenađenja.

Za mušku ekipu nastupali su: Saša Gerbec, Diego Ivanović, Marin Ercegović, David Haring, Antonio Rajković, Noa Kovačić i Tin Mirjanić dok su za žensku ekipu nastupili: Ana Matković, Kristina Vuković, Ema Krajinović, Sara Knežević, Marija Maduna, Anja Juričić, Anja Mikić, Eva Stanković i Tina Čudina.

Čestitke svim plivačicama i plivačima na odličnom i hrabrom nastupu, njihovim trenerima  Vladi Petkoviću, Leu Škerjaneci i Dimitru Bobevu kao i fizioterapeutu Andriji Zuboviću.