To se ne propušta! – Božićno natjecanje malih Primorjaša

Dragi sudionici Božićnog natjecanja,

donosimo foto priču sportskog priloga Novog lista – Viktorije, te prekrasan osvrt gđe. Zorice Lukić, mame malog Primorjaša – polaznika Male škole:

“Poštovani članovi pk “Primorje”,
Ovim putem, kao roditelj, želim Vam zahvaliti na vrhunski organiziranom Božićnom natjecanju Plivačke škole, koje se održavalo prošle subote. Svi aspekti u organiziranju ovog ,po broju djece, velikog natjecanja odrađeni su na visoko profesionalnom nivou. Treneri, svi volonteri, stariji plivači, osnovnoškolska djeca, tajništvo kluba…,primarno su bili u funkciji brige o malim plivačima,njihovom uveseljavnju i zabavljanju. Koordinacija između svih uključenih na natjecanju bila je kao na Olimpijsim igrama. Vaš pristup u radu koji se u našem društvu rijetko vidi zaslužuje svaku pohvalu. Neprofitabilan događaj, a svi rade svoj dio posla kao “pčelice” s velikom odgovornošću. Uključivanje štićenika iz Doma za psihičke bolesne odrasle osobe u izradu medalja,
također je za svaku pohvalu. Pokazali ste kako se možemo i trebamo svi mi brinuti o svima. Moram reći da sam bila ganuta sa pažnjom koju ste posvetili sigurnosti malih plivača. Na sve ste pazili i dobro promislili, a djelovalo je spontano. Nekad to i profesionalcima ne polazi za rukom, ali Vi ste to odradili IZVRSNO. Moj komentar na tribini je bio da se tako stvara finsko društvo koje je uljuđeno, poticajno, senzibilizirano za druge. Još jedanput, zahvalit ću Vam na natjecanju i poruci koju ste s njim poslali, te na kraju još reći da sam sretna što je moje dijete uključeno u klub koji je pokazao da ne drži do forme nego do sadržaja.
Puno uspjeha u daljnjem radu i srdačan pozdrav.
Zorica Lukić”

Pregledajte još jednom svoje brojeve tombola koje su ušle u finalno izvlačenje glavnih nagrada:

  1. ILLY APARAT ZA KAVU + 100 KAPSULA  – 1177320
  2. POKLON BON KERVER 500 KN – 1177488
  3. POKLON BON OPTIKE RA VU 500 KN – 314262
  4. POKLON BON OPTIKE RA VU 500 KN – 1177376
  5. PUT U GARDALAND ZA DVIJE OSOBE – 1177121

Nagrade možete preuzeti u Tajništvu kluba, a fotografije sa natjecanja možete pogledati i naručiti u FOTO KURTI.

Još jednom veliko HVALA svima!